Medlemsskap og kontigent

Alle som er aktive gjennom Korgen Idrettslag skal betale medlemskontingent. Her kommer informasjon om hvordan den kan betales.


Medlemskontigenten i KIL er:
  • Familiemedlemsskap kr 400
  • Voksne og ungdom over 16 år kr 200
  • Barn under 16 år kr 100


Kontigenten betales til:
Korgen Idrettslag
Postboks 57
8648 KORGEN

Kontonummer 4530.13.11803

Husk å merke betalingen med hvem som er medlemmer!


Hvorfor betale medlemsskap i Korgen IL?Fra sin spede begynnelse, da Korgen ble stiftet i 1935, har laget utviklet seg til en klubb med stor bredde og gode aktivitetstilbud, innen:

SKI
I Vesterli har laget egen lysløype på 5 km, opparbeidet konkurranseløype, tråkkemaskin og snøskuter, samt et flott klubbhus og tidtakerbu. Fra desember til påske blir det daglig kjørt opp løyper som mange av kommunens innbyggere benytter seg av.

Over 100 barn deltar på cuprenn, skilek, skitrening, eller barneturrenn.

Vargtrekket er et skirenn som går fra Bleikvasslia til Korgen. Vargtrekkløypa er 33 km lang i flott terreng, men vi har også en "Minivarg" som er kortere. Vargtrekket arrangeres i samarbeid med Bleikvassli IL. Arrangementet er stort, og takket være mange frivillige ildsjeler lar dette seg gjennomføre.

FOTBALL
Kunstgressbanen er et stort anlegg som brukes flittig og aktiviserer i underkant av 200 spillere fra 6 år og oppover. Bare innen fotball aktiviseres 50-60 personer som ledere/trenere til om lag 50 ulike roller. Hvert år arrangeres Korgen cup. Dette er en fotballturnering som varer en hel dag, for barn fra 6-12 år. Sist år deltok ca 70 fotballag fra Korgen og omegn. Dette er et flott arrangement for barna og gir Korgen IL en kjærkommen inntekt.

ORIENTERING
I 1985 da laget rundet 50 år, arrangerte vi et meget vellykket NM i orientering. O-tilbudet er fortsatt godt og er en idrett som passer alle aldersgrupper. Vi har mange gode kart som løpende blir oppdatert. Fra mai til september legges det ukentlig løyper som passer både for nybegynnere, den som vil konkurrere og den som vil ta en tur i eget tempo. Det er et eget o-troll-tilbud for barn der hele familien kan delta - et sosialt opplegg sammen med mange andre. De som ønsker, får oppfølging og hjelp til å lære mer. Hele sommeren er det satt ut turposter i fjellet og i nærområder på ulike kart i kommunen. Her kan man få fine naturopplevelser kombinert med trim og nyttig lærdom på bruk av kart og kompass.

TRIM
Gruppa har et variert tilbud for store og små. Allidrett er et variert aktivitetstilbud for barn i 1-4 klasse. Jentejoggen arrangeres i mai hvert år. Jente- og guttejoggen samles en gang i uka for felles joggetur. Dametrimmen er i gymsalen en gang i uka og avsluttes med en time i bassenget. Nytt av året ar barnas svømmeskole. Et tilbud til alle 2. klassinger. Barnas svømmeskole blir avløst av svømmetrening, som også er et nytt tilbud.

HÅNDBALL
Håndballgruppa har to lag med i serien, samt et lilleputtlag. Alle lagene trener en dag i uka.

KLUBBHUSET
Dette er storstua i Vesterli. Et praktisk bygg i usjenerte omgivelser. Huset brukes ved forskjellige aktiviteter. Det egner seg også som selskapslokaler og kan leies.

KORGEN IL - som helhet
Laget forvalter store verdier og har eiendeler på ca 5.5 millioner kroner. Takket være gode samarbeidspartnere/sponsorer, stor dugnadsinnsats og kommunale tilskudd, har laget en sunn økonomi.

Korgen IL har vært - og er fortsatt - et stor aktivum og en stor kulturbærer i bygda. Gjennom felleskap i mange har vi som dagens generasjon et stort ansvar for lagets videre utvikling og et felles ansvar for hverandre og den oppvoksende slekt.


Korgen IL - På lag med Helgelandskraft

Samarbeidspartner
Tilbake...

Siste kamper

01/10/11 - A-laget
Tverlandet - Korgen 8-1 (8-0)

24/09/11 - A-laget
Korgen - Grand 4-1 (2-1)

21/09/11 - A-laget
Herøy/Dønna - Korgen 2-2 (1-0)

17/09/11 - B-laget
Lurøy - Korgen 4-2 (2-0)

13/09/11 - B-laget
Korgen2 - Sil3 5-1 (1-0)

Flere kamper

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

Facebook connections