12.10.2011

Opprykk og nedrykk klart

Hulløy tar siste plassen i neste års Hesa-serie. Det ble klart etter at de vant gårsdagens seriefinale mot Drag på Aspmyra.


Hesa 2012
Brønnøysund
Grand/Bodø
Herøy/Dønna
Hulløy
Junkeren
Korgen
Mo2
Nesna
Nordstranda
Steigen
Neste års Hesa-serie er nå klar. Med mindre at fotballkretsen gjør noen endringer i antall lag blir Hulløy det siste laget som får plass på bekostning av Drag.

De lavere divisjonene
På Helgeland har det i år vært en 5. divisjon med 8 lag og en 6. divisjon med 6 lag (trippel serie). I Salten var det en 5. divisjon med 12 lag i vårsesongen, som så ble splittet opp til sluttspill og plasseringsspill i høst. Fra 4. divisjon kommer Meløy og Innstranden2 ned til 5. div, og begge disse blir plassert i Salten. Dermed ligger det an til at både Helgeland og Salten får 13 lag hver i de nederste divisjonene.

Dette gjør at det kan bli spennende hvordan fotballkretsen setter opp divisjonene under 4. divisjon. Dette avhenger jo selvfølgelig av hvor mange lag som blir påmeldt. Det er ikke helt sikkert at alle lag som i år har spilt 5.-/6.divisjon blir påmeldt neste år. Det kan også skje at det blir påmeldt lag som ikke har vært med i år.

Så selv om 4. divisjon er "spikret" (høyst sannsynlig), er det mye som ikke kan avgjøres før fotballkretsen har oversikt over hvor mange lag som ønsker å spille fotball på Helgeland og i Salten neste år.

Bildet: Det blir dueller i "lokaloppgjøret" mot Nesna neste år også
Duellering
Korgen IL - På lag med Porselenshuset

Samarbeidspartner


Tilbake...

Statistikk 2011

Mål
12 Are Stenvoll
4 Vebjørn Valåmo
3 Aleksander Mula
3 Eirik Flostrand
Gule kort
5 Vebjørn Valåmo
2 Are Stenvoll
2 Glenn Kalmar Hjemaas
2 Eirik Flostrand
AN-børsen
20 Are Stenvoll
9 Vebjørn Valåmo
4 Andre Lenningsvik
4 Bjørn Erik Dambråten
3 Tom Rune Reinfjell
3 Aleksander Mula

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

Facebook connections