01.10.2011

Tverlandet - Korgen 8-1 (8-0)

Braktap i en merkelig kamp. 0-6 etter 17min, og vi "vinner" 1-0 i andre. Og Tverlandet rykker opp.


Laget 4-4-1-1

Mats Buskli
Geir Magne Reinfjell
Glenn Kalmar Hjemaas
Andreas Hatten
Bård Arne Vatnan
Andre Lenningsvik
Are Stenvoll
Jens Falmår
Aleksander Mula
Eirik Flostrand
Vebjørn Valåmo

Innbyttere
Chris Erik Haugli
Karl Martin Davidsen

Gule kort
Vebjørn Valåmo

Mål
1-0 (1)
2-0 (2)
3-0 (7)
4-0 (12)
5-0 (14)
6-0 (17)
7-0 (42)
8-0 (45)
8-1 Eirk Flostrand (70)
Andre omgang begynte bra. Korgen satte tidlig press på Tverlandet, og vant mange dueller. Den første store sjansen kom etter fem minutter, når Eirik spilles fri. På vei alene mot keeper tackles han av to Tverlandet-spillere, og frisparket er soleklart. Egentlig burde det nok vært rødt kort, men kampens ellers gode dommer dømmer ingenting annet frispark når Eirik blir felt som siste mann.

Like etter har Eirik et godt skudd, men det går like utenfor.

Chris kommer seg rundt på venstrekanten vår ved en anledning. Innlegget er godt, men Eirik prøver å dempe ballen først, og skuddet går i midstopperen til Tverlandet som får klarert.

Midtveis i omgangen får vi et frispark. Eirik vinner hodeduellen, og stusser. På stussen er Jens, og header i stolpen! Farlig nær en redusering der!

Etter 25 minutter kommer Chris seg fint rundt på kanten, og innlegget til Eirik er bra. Han setter ballen kontrollert forbi keeper til 8-1.

Tverlandet er også småfarlige i andre omgang. De står høyt, og har ballen mye, men var på langt nær like farlige i andre omgang som i først.

Ved et tilfelle får de annullert et mål for høyt spark, og to ganger kommer de farlig rundt på kanten, men ballen blir satt utenfor mål begge gangene.

Eirik blir ved et tilfelle avblåst for offside. Løpet er bra, og han er på tur alene med keeper. Dessverre blir det avblåst for offside, men den avgjørelsen ser egentlig korrekt ut.

Eirik har nok en god avslutning mot slutten, men keeper redder til corner.

Korgen hadde som mål å gå ut og gjøre en god andreomgang. Det må man si at man gjorde, etter at man vant andreomgangen 1-0.

Og første omgang? Den har vi glemt!

Etter kampslutt samlet Tverlandets spillere seg på banen. Og det var særdeles stor stemning blant dem når resultatet fra Brønnøysund kom. Steigen hadde tapt 2-0 der, og dermed rykker Tverlandet opp på bedre målforskjell.

Vi gratulerer Tverlandet med Håno-spill neste år!

Avisa Nordland

Se den ville opprykksjubelen

LiveFør kampen


Etter en lang sesong med oppturer og nedturer er det snart slutt for i år. En kamp gjenstår, en bortekamp mot Tverlandet.

Korgen kan reise til Bodø med lave skuldre etter at vi sikret plassen i 4. divisjon med seier mot Grand forrige helg. Tverlandet har enda et lite håp om opprykk. Vinner de denne kampen samtidig som Steigen går på en smell i Brønnøysund så rykker de opp.

Men selv om Tverlandet på papiret har mest å spille for kommer vi ikke til å gi oss uten kamp. Vi vil være sikret 6. plassen på tabellen med seier, og det er noe guttene vil!

Kampen går på Tverlandet. En bane vi faktisk har gode erfaringer fra i år, da bortekampen mot IIL2 gikk på denne banen, en kamp vi vant 5-2.


Jonatan med en sjanse til å utligne mot Tverlandet

Korgen IL - På lag med 5th Avenue

Samarbeidspartner


Tilbake...

Statistikk 2011

Mål
12 Are Stenvoll
4 Vebjørn Valåmo
3 Aleksander Mula
3 Eirik Flostrand
Gule kort
5 Vebjørn Valåmo
2 Are Stenvoll
2 Glenn Kalmar Hjemaas
2 Eirik Flostrand
AN-børsen
20 Are Stenvoll
9 Vebjørn Valåmo
4 Andre Lenningsvik
4 Bjørn Erik Dambråten
3 Tom Rune Reinfjell
3 Aleksander Mula

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

Facebook connections