13.09.2011

Korgen2 - Sil3 5-1 (1-0)

Grei seier for et B-lag som virkelig er "on fire" med fire strake seire!


Laget (5-3-2)
Rune Oldernes
Karl Martin Davidsen
Andreas Hatten
Glenn Kalmar Hjemaas
Lars Bjerkadal
Ian Patrick Haugli
Tony Tveraa
Robert Drage
Martin Sørensen
Eirik Flostrand
Kim Rune Falkenhaug

Innbyttere
Kenneth Lifjell
Thomas Lauritsen
Ole Morten Fineide
Martin Valla

Mål
1-0 Robert Drage
2-0 Eirik Flostrand
2-1 Knut Lundeberg
3-1 Martin Sørensen
4-1 Ole Morten Fineide (str)
5-1 Kim Rune Falkenhaug

Gule kort
Martin Sørensen
Ian Patrick Haugli
B-laget har vist stigende formkurve de siste kampene, og vunnet tre strake siden vi var i Sandnessjøen og raknet på slutten. Sandnessjøen3 er et veldig rutinert lag, duellsterke og spiller "smart" fotball.

Men i dag var det vi som vant duellene. I dag var det vi som spilte smart fotball. Og i dag tok vi vår fjerde seier på rad!

Det var en forholdsvis jevnspilt førsteomgang, med et lite overtak til oss. Ikke all verden til målsjanser, men det ble et pent mål når det først ble mål. Robert ble spilt nydelig igjennom, og er veldig rolig alene med keeper. Iskalt og sikkert plasserer han ballen til side for keeper og i mål.

Vi styrer spillet, anført av Tony, Martin og Robert på midten. Spesielt skal lille Tony ha ros for å vinne mange dueller, også med hodet, mot spillere som er både et hode høyere og mange kilo tyngre enn terrieren vår på midtbanen.

Bakover har treeren vår god kontroll på det som kommer, og vi lar ikke SIL styre spillet slik de har gjort i de to foregående kampene vi spilte mot dem.

Den største sjansen til å øke ledelsen får Ole Morten, men han bruker litt for lang tid på å stokke bena, og får ikke avsluttet på det gode innlegget fra vår høyreside.

Med en 1-0-ledelse til pause er vi godt fornøyd med førsteomgangen. Ikke mange endringer, vi skulle bare fortsette i samme sporet.

Like etter pause får vi en corner. På den er Eirik høyest, og stanger inn 2-0.

Så endrer kampbildet seg litt. Sandnessjøen3 må fremover, og de presser litt for å få en redusering. Og den kommer etter klabb og babb i feltet.

Det at SIL må fremover gjør selvsagt at vi får bedre plass. Den plassen boltrer Eirik seg i, og på et av sine mange raid fremover blir han tatt i feltet. Straffe. Klok av skade overlater han ansvaret for straffeskytingen til noen andre, og Ole Morten scorer sikkert til 3-1.

Og med masse rom kommer Martin på et sugende løp fremover. Han får ballen, og gjør ingen feil fra litt skrått hold.

Mot slutten får vi en tvilsom annullering på et mål på Kim Rune. Men hva gjør vel det når han noen minutter før slutt enkelt setter et innlegg fra høyre i mål, og fastsetter sluttresultatet til 5-1!

Det ble en morsom kamp med mye mål på en etterhvert mørk kveld i Korgen. Domer og SIL3 skal ha stor honnør for å klare å komme så vi fikk starte kampen 45 min før oppsatt tid. Det gjorde at mørket ikke ble skikkelig plagsomt på slutten.

B-laget så ut til å gjøre en ganske dårlig sesong. Man lå an til noen få poeng ved å slå Nesna. Men i høst har laget virkelig våknet så til de grader! Og det er kjempemorsomt at de nå har tatt seier etter seier mot lag som vi i vår var sjanseløse mot.

Slår vi Lurøy på lørdag kan vi faktisk passere dem på tabellen. Vi satser på det når vi reiser til Sleneset for sesongavslutning i helga.

Sandnessjøens versjon av kampen kan leses her: Null poeng i Korgen


Før kampen


KAMPEN GÅR 18:00, og dermed oppmøte 17:00!
Sesongens siste hjemmekamp. Sandnessjøen3 kommer på besøk, et lag vi har tapt de to foregående kampene mot, 0-7 hjemme og 1-10 (!) borte (etter at SIL3 scorte 6 de siste 9 minuttene).

Men B-laget har hatt særdeles stigende formkurve, og har nå tre strake seire.

Troppen denne gangen er også bra, og vi har tro på at det vil være mulig å slå et varierende Sandnessjø-lag, som blant annet tapte siste kampen mot Lurøy.

Kampen går 19:00, men det jobbes med å få flyttet kampen litt frem på grunn av mørkret. Lysforholdene på Korgen Stadion er dessverre ikke noe å skryte av for tida. Men hvis man kan få startet den et kvarter/tyve minutter tidligere, og kanskje korte ned pausen litt så vil det hjelpe på.

Troppen er i den samme som i søndagens kamp mot Lurøy, bortsett fra at Tommy må stå over etter det røde kortet han pådro seg, og at Jostein ikke har mulighet til å være med.

Som vanlig er det viktig at de spillerne som ikke kan være med gir beskjed til Ingebjørn (90198048) eller Rune (95902250) så fort som mulig.

Troppen


Eirik Flostrand, Kalle Davidsen, Glenn Hjemaas, Chris Erik Haugli, Tony Tverå, Emil Lien, Andreas Hatten, Lars Martin Paulsen, Rune Oldernes, Lars Bjerkadal, Ian Patrick Haugli, Martin Sørensen, Kim Rune Falkenhaug, Martin Valla, Ole Morten Finneide, Robert Drage, Kenneth Lifjell, Thomas Lauritsen

Kampen starter som nevnt 18:00 og det er oppmøte 17:00.

Heia B-laget!!

Korgen IL - På lag med Korgen Vertshus

Samarbeidspartner


Tilbake...

Statistikk 2011

Toppscorer

10 Tommy Karlsen
5 Martin Hind Sørensen
3 Ole Martin Akselsen
3 Glenn Kalmar Hjemaas
3 Robert Drage
2 Jens Falmår
2 Sondre Bang
2 Ian Patrick Haugli
2 Stig Are Larsen
2 Ole Morten Fineide
2 Eirik Flostrand
1 Tony Tverå
1 Emil Lien
1 Kjetil Brendmo
1 Jonatan Osmo
1 Aleksander Mula
1 Kim Robin Fineide
1 Rune Oldernes
1 Martin Valla
1 Karl Martin Davidsen
1 Kim Rune Falkenhaug

Gule kort

2 Rune Oldernes
2 Ian Patrick Haugli
1 Sander Bruheim
1 Kim Rune Falkenhaug
1 Morten Angelsen
1 Lars Bjerkadal
1 Kenneth Øverdal
1 Christoffer Strøm
1 Thomas Lauritsen
1 Tommy Karlsen
1 Stig Are Larsen
1 Martin Sørensen

Rødt kort

1 Tommy Karlsen

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

Facebook connections