17.09.2011

Lurøy - Korgen 4-2 (2-0)

Bråstopp for B-laget. Etter 4 strake seire ble det bom stopp mot et Lurøylag som vant fortjent. De var sterkere i duellene og bedre foran mål.


Laget
Lars Bjerkadal
Kenneth Øverdal
Glenn Hjemaas
Chris Erik Haugli
Karl Martin Davidsen
Martin Sørensen
Tony Tverå
Emil Lien
Tommy Karlsen
Eirik Flostrand
Ole Morten Fineide

Reserver
Ian Patrick Haugli
Martin Valla
Kim Rune Falkenhaug

Mål
1-0 Daniel Bye
2-0 Daniel Bye
3-0 Daniel Bye
3-1 Tommy Karlsen
3-2 Tommy Karlsen
4-2 Sindre Henningsen
Banen på Sleneset er en veldig liten bane, og det er gress. Lurøy er et lag som består av robuste menn.
Disse tre faktorene spilte en rolle i dagens kamp. Våre små tekniske gutter fikk sjelden plass til å briljere slik de kan, og i duellene var Lurøy mye sterkere.

Det ble også en håpløs start på kampen. Etter fem minutter har Lurøy scoret to ganger. Begge gangene på corner, og begge gangene etter at vi ikke klarer å få klarert ballen.

Vi kommer litt bedre med etter sjokkstarten, og har ballen mest. Men Lurøy er farlige når de kommer fremover på kontringer.

Vår største sjanse i første omgang er et frispark fra 16,5 meter som Glenn plasserer like utenfor. Frisparket var for øvrig helt feil idømt, og vi mistenker at det var det som gjorde at vi ikke fikk den soleklare straffen vi burde ha hatt et par minutter senere.

Andre omgang startet som den første. Lurøy scorer etter en corner før det er gått fem minutter, etter at vi ikke får avklart. Det var nok en hands i forkant av dette målet, men slik dommeren stod var det umulig for han å få sett det, og linjedommeren på den siden av banen var Skybert i dag (Kun to dommere i dagens kamp).

Men etter Lurøys mål kjører vi kampen. I denne omgangen har vi tre fine frisparkforsøk uten å klare å sette ballen i mål. Første reduseringen kommer på straffe. Eirik blir revet ned i feltet. Tommy "stjeler" straffen for å bli toppskårer i år (noe han ville blitt uansett, selvsagt), og scorer sikkert.

Med noen få minutter igjen får vi redusert enda en gang. Eirik slår et innlegg som Chris header ned til Emil. Emil står feilvendt, men sender av gårde et hard hælspark som keeper må gi retur på. Og Tommy er først på returen og knaller ballen i mål.

De siste minuttene står vi kjempehøyt og presser for å få utligningen. Ian og Kim Rune har hver sin gode avslutning, men i stedet for at vi får målet vårt kontrer Lurøy og vi får corner i mot. På corneren scorer Lurøy og avgjør kampen, selvsagt etter at vi ikke får klarert ballen.

Kampene våre mot Lurøy har vært veldig jevne i år. 3 kamper har vi spilt, og det har endt med en seier, en uavgjort og et tap, med målforskjellen 9-7 i vår favør.

Dermed er sesongen over for B-laget. Det har, mildt sagt, vært en varierende sesong. Store seire, store tap og gode kamper nå i høst. Med seier kunne vi ha passert Lurøy, men etter å plukket godt med poeng i høst må vi uansett være fornøyd med høstsesongen.

Vårt lille pek mot Tommy fungerte forøvrig godt. Han var veldig ivrig på å score i dag for å bli toppscorer. Men det ville han uansett. Martin scorte nemlig ikke fire mål i forrige kamp, bare ett, så Tommy var i praksis toppscorer før dagens kamp uansett. Målscorerne mot Sandnessjøen var Martin, Robert, Eirik, Ole Morten og Kim Rune.


Før kampen


Da er det en kamp igjen av B-lagets sesong. En kamp vi ser store muligheter for å vinne, og dermed fortsette seiersrekken ved å ta den femte strake seieren.

Vi har hatt godt tak på Lurøy i år, med 2-2 i første bortekampen i Aldersundet, og 5-1 i hjemmekampen nå på søndag.

Troppen er delvis klar. Det er tatt ut 13 mann. I tillegg blir kanskje Geir Arne, Emil og MartinV med. Kjetil Brendmo er i Lurøy, og stiller opp hvis det er nødvendig.

Kampen går 13:00 på Sleneset. Ferga går 10:30 fra Stokkvågen, og for å være sikker på å ha god tid starter vi fra Korgen 08:15. Avreise fra Bjerka 08:30. Kenneth kjører minibussen.

Hvis noen ikke kan være med må de ta kontakt med Chris Erik (41692633) så fort som mulig.

Heia B-laget!

Korgen IL - På lag med Regnskapsservice

Samarbeidspartner


Tilbake...

Statistikk 2011

Toppscorer

10 Tommy Karlsen
5 Martin Hind Sørensen
3 Ole Martin Akselsen
3 Glenn Kalmar Hjemaas
3 Robert Drage
2 Jens Falmår
2 Sondre Bang
2 Ian Patrick Haugli
2 Stig Are Larsen
2 Ole Morten Fineide
2 Eirik Flostrand
1 Tony Tverå
1 Emil Lien
1 Kjetil Brendmo
1 Jonatan Osmo
1 Aleksander Mula
1 Kim Robin Fineide
1 Rune Oldernes
1 Martin Valla
1 Karl Martin Davidsen
1 Kim Rune Falkenhaug

Gule kort

2 Rune Oldernes
2 Ian Patrick Haugli
1 Sander Bruheim
1 Kim Rune Falkenhaug
1 Morten Angelsen
1 Lars Bjerkadal
1 Kenneth Øverdal
1 Christoffer Strøm
1 Thomas Lauritsen
1 Tommy Karlsen
1 Stig Are Larsen
1 Martin Sørensen

Rødt kort

1 Tommy Karlsen

Samarbeidspartner

Samarbeidspartner

Facebook connections